U bent hier Home Team

Dr. Kristof Kinget

Terug naar overzicht
Gynaecoloog

Dr. Kristof Kinget

Als Gynaecoloog ben ik sinds 2001 verbonden aan het A.Z KLINA, Dienst Gynaecologie Verloskunde.

Verloskunde heb ik altijd met veel enthousiasme gedaan. Het blijft een unieke ervaring om een koppel in blijde verwachting medisch te begeleiden.

Als  Borstchirurg binnen de Borstkliniek Voorkempen, van het A.Z KLINA en het A.Z Sint Jozef te Malle en ben ik reeds van in mijn algemene opleiding zeer actief geweest in de chirurgische behandeling van borstkanker. Het blijft een uitdaging om een patiënte geconfonteerd met borstkanker goed te begeleiden en optimaal te behandelen. Dit is de laatste vijftien jaar een team work geworden.  En wij zijn toch wel zeer fier op onze Borstkliniek, waar we jaarlijks meer dan 200 patiënten multidisciplinair behandelen.

Daarnaast heb ik gedurende de voorbije jaren een degelijke chirurgische kennis proberen opbouwen in de algemene gynaecologische heelkunde, de laparoscopische heelkunde en in de heelkunde toegepast bij urinaire incontinentie en de verzakking van de bekkenbodem.

De laatste jaren heb ik binnen het ziekenhuis een deel administratieve taken zoals diensthoofdschap en lid van de medische raad op mij genomen. Om zo proberen regionaal het medische zorgaanbod mee vorm te geven.

Raadplegingsoverzicht:

  Ochtend Namiddag Avond
Manndag Klina   Klina
Dinsdag Klina    
Woensdag Klina   Klina